SWIX HF04X, 40g, -12°C až -32°C

Kód: HF04X-4
Akcia Posledné kusy
Značka: Swix
€47,72 –29 %
SWIX HF04X, 40g, -12°C až -32°C
€47,72 –29 % €33,41
Odešleme co nejdříve (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
27.11.2024
Možnosti doručenia
Nový studený vosk s nano technologií specificky vyvinutý do podmínek suchého tření. Výhoda fluoru při těchto teplotách se nejvíce projeví při vysoké vlhkosti vzduchu, tzn. nad 80%.

Detailné informácie

Podrobný popis

Parafín, skluzný vosk SWIX HF04X, 40g, -12°C až -32°C


Teplotní rozsah od -12°C až -32°C

Nový studený vosk s nano technologií specificky vyvinutý do podmínek suchého tření. Výhoda fluoru při těchto teplotách se nejvíce projeví při vysoké vlhkosti vzduchu, tzn. nad 80%.

HF04X lze použít samostatně jako závodní vosk nebo jako základ pod práškový vosk Cera F, např. FC04X.

Doporučená teplota zažehlování: 155°C. Rychlost zažehlování by se měla pohybovat mezi 8-10 sekundami u běžeckých a sjezdových lyží. Pro větší odolnost je možné vosk znovu ohřát, poté, co vychladnul na pokojovou teplotu (10 minut). Oškrábejte zhruba po jedné minutě. Pro správné zažehlení vosku je nezbytná kvalitní žehlička.

Vosky SWIX HFX s vysokým obsahem fluorokarbonu. CERA NOVA RACING kategorie 3.

HF je zkratka pro High Fluorocarbon, vysoký obsahu fluorocarbonu. V této kategorii je 5 vosků, které jsou směsí hydrokarbonů s obsahem fluoru, a obsahují vysoké procento fluorokarbonových aditiv s nízkým bodem tání – což poskytuje právě technologie CERA F. Tyto vosky jsou svým způsobem jedinečné, jelikož poskytují bleskovou akceleraci, lze je použít v širokém teplotním rozsahu a odolávají nečistotám. Vosky HFX jsou vynikající jako samostatné i v kombinaci s CERA F jako vrchní vrstvou. Vosky HFX jsou ideální pro vlhké podmínky.

Dodatočné parametre

Kategória: Vosky
Forma vosku: Tradiční blok parafínu
? Teplota vzduchu: -8..-20°C
Obsahuje fluor?: S fluorem
Série: Swix HF

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: